Livet leker ;)

2012-01-28  |  11:33:19

Aningen brända sitter vi nu på internetcafet igen efter en ganska soft dag i solen. Natten var ganska sömnlös för det blixtrade och åskade så hela rummet lystes upp varannan sekund och huset skakade av muller ungefär var tredje - helt sjukt! Men vädret idag har varit jättebra, så vi stekte på rätt rejalt vid poolen och lyckades såklart bränna oss.

Gårdagen och dagen innan var däremot lite mer händelserika. I torsdags spenderade vi hela förmiddagen på spa. Jacuzzi, bastu, helkroppsmassage, peeling for hela kroppen, ansiktsbehandling med peeling och mask, ansiktmassage, nackmassage, blombad och hårinpackning, hälsote och drink fick vi för ca. 700 kr per person. Heeeeelt okej! ;)

Igår lämnade vi Sanur och åkte ut på upptäcksfärd med en härlig balineskille. ;) Han var riktigt kunnig och kände till vägarna i Bali hur bra som helst. Han körde oss på småvägar så att vi fick se "riktiga" Bali, utanför turistområdena. Vi körde förbi vackra risfalt, tempel och skogar och gjorde flera stopp på vägen. Vi tog ett längre stopp vid Monkey Forest, där fick man gå och besöka ett tempel med massor av apor runt omkring som hoppade upp på våra axlar. Sedan åkte vi vidare till ett vattenfall där vi fick vandra en bit genom regnskog för att komma fram. Vi skulle egentligen till ett större vattenfall men dagen innan hade det varit storm och träd hade fallit över vägen så det var omöjligt att ta sig fram. Som tur var kunde vår kille visa oss till ett annat lite mindre vattenfall, och det dög det med.

Han berättade massor om naturen medan vi gick genom regnskogen och han visade oss bland annat vaniljträd, två olika sorters kaffeträd, kakaoträd, kanelträd, chiliplanta, trumpetblomma som kan användas som drog och någon slags rot som kunde användas som färgämne och läkemedel.
Vi var tvungna att ge honom dricks för vi var så nöjda med honom. För hela dagen med honom betalade vi bara ca. 200 kr var, och vi är supernöjda med dagen! Vi kanske ringer honom någon mer dag innan vi åker härifrån. :)

Livet leker än så länge! ;)
Nu blir det käääääk!


Lite fler bilder finns i galleriet, men ännu mer kommer..


/Jennifer & Robin

6 kommentarer Kommentera

Postat av Per  | 
2012-01-28  |  12:05:57

Hoppas att ni har det jättebra !

Här hemma är det snö och kallt, jag är inte avundsjuk.

Postat av raaban  | 
2012-01-28  |  18:13:48

Raka håret Robin! (;

Postat av Pia  | 
2012-01-28  |  21:42:20

Roligt att läsa och se hur ni har det på resan. Sköt om Er. Kramar :)

Postat av Malle  | 
2012-01-29  |  10:17:39

Hej! Ser ut som att ni har det heeeeeelt okej :) Jag och Lucas vill se bild på aporna :) Kramar till er!

Postat av Micki  | 
2012-01-29  |  11:08:31

Malle, jag har ju sett minst två olika sorters apor redan på bilderna...? Kolla igen.

;)



Ser som sagt ut som ni har det toppen! Här i Karlstad är det kallt och igår va jag på Stand Up och såg Björn Gustavsson... Benjamiiiin och wow-Jocke... Sjuuuuukt kul! 1337! Eliiiiit!



Kram från Micki (en nob)

Postat av Ewa Eliasson  | 
2012-01-30  |  10:49:46

Hej,

Fantastiska bilder lycka till och ha ett fortsatt bra äventyr.Skall bli jätte kul att följa Er resa.Ewa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: