San Diego och borjan pa San Francisco

2012-04-12  |  06:24:33

Hatar nar det inte gar att lagga upp bilder. Det ar naturligtvis sparrat att ansluta egna usb-minnen och sd-kort pa datorn i hotellobbyn och internetcafet precis bredvid har stangt nu, sa det blir inga bilder forran imorgon. Men den som vantar pa nagot gott, haha.. ;)

Hur som helst befinner vi oss just nu i San Francisco och bor i varldens harligaste hotellrum. Sa skont att lyxa till det med hotell nu nar man bott pa hostel tva tredjedelar av resan! ;)

Dagarna i San Diego gick fort och spenderades med shopping, en tur till hamnen, Balboa park, Padres staduim och middag i Little Italy. Darefter blev det nattbuss (som om vi inte hade fatt nog av dem i Australien!!?) till San Francisco. Troligtvis den sista nattbussen i vara liv. I alla fall sager Robin det, jag brukar dock lyckas sova ganska okej och tycker det ar ett smidigt och billigt satt att ta sig runt pa, men han kanske har ratt.. ;)

Framme i SF blev det forsta vi gjorde att skaffa oss lite frukost och vanta pa att fa checka in pa hotellet. Efter en tupplur till ett tog vi oss ut pa stan, narmare bestamt till omradet kring Union Square som bara ligger nagot kvarter fran vart hotell. Och DAR finns det shopping kan man saga! Affarer overallt och ett riktigt stort kopcenter. An sa lange har Robin shoppat jeans, t-shirt och kofta i SF och jag fixat mig en jacka, ett par jeans, ett klockhalsband, en t-shirt, ett spetslinne och traningsklader fran Adidas - linne, trekvarts-springbyxor och kortbyxor/cykelbyxor.

Vi har ju tack och lov inte bara shoppat i San Francisco utan idag - som blev var forsta riktiga heldag i SF - har vi spanat in varldens krokigaste gata - Lombard Street, tagit oss en tur till Fisherman's Wharf och gatt pa Pier 39, sett Alcatraz pa hall (vi far se om vi tar oss en tur dit nagon dag och besoker fangelset pa riktigt) och kollat in de speciella sparvagnarna (akte dock ingen eftersom kon till att fa hoppa pa i Union Square var laaaaaaang!).

Nu har vi fyra heldagar kvar i San Francisco men tycker redan vi har hunnit med ganska mycket. Imorgon kvall ska vi i alla fall spana in Golden Gate-bron och eventuellt Postcard Row under dagen, resten tar vi lite som det kommer. Vi far se vad vi hinner med och kanner for helt enkelt.

Bilder kommer imorgon och forhoppningsvis ett litet inlagg pa det ocksa. Alla som saknar oss ar valkomna att skanka ett bidrag till vara bankkonton for valgorande andamal (vi pratar inte om shopping, neeeej neeeeej, vad tror ni om oss!!?... ;)) Tack och hej!

0 kommentarer Kommentera


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: