Postcard Row & Golden Gate Park

2012-04-13  |  03:47:33

Antligen fatt upp lite bilder!

Idag har vi tagit oss en tur till Postcard Row for att se pa de beromda husen och tog dessutom svangen forbi Golden Gate Park och Japanese Tea Garden. Tanken var att vi aven skulle till Golden Gate-bron ikvall nar det morknat for att fa lite snygga bilder pa bron, men det verkar bli regnigt sa det far bli en annan kvall. Vi har ju faktiskt ingen panik! ;)



Pa vag tillbaks till hotellet fran Golden Gate Park akte vi tillbaks i tiden till 70-talet, under nagra kvarter.. ;)
Folk kladda som hippies, peacemarken och blommor overallt, butiker som Happy High Herbs och Cannabis Company. Funderade pa att storhandla inne pa Cannabis Company, men nej, kanske inte anda.. ;) Lite udda stalle mitt inne i San Francisco.

Annars ser San Francisco pa manga stallen ut precis sa som man forestallt sig det med hoga kullar och kurviga vagar mitt inne i stan och lite haftig street art har och dar. Ryktena om att det ar en bogstad kan vi konstatera stammer! Bogar och transor lite varstans. Robin far se upp! ;)



Maste bara namna detta med varan nyckel. Efter snart tre manader pa hostel och hotell har det sparat ur lite nar det galler att se till att vi har med oss nyckeln varje gang vi ger oss ut nagonstans.
Allt startade som vanligt med att en av oss dubbelkollade den andre att nyckeln var med med "Har du nyckeln?" vilket, nar vi borjade anpassa oss mer och mer till engelskan, utvecklades till "Do you have the key?" / "Har du the key?".
"The key" blev till "Kiki (key key)" och till "Kiki Dee" och numera "Kicki Danielsson".

Frasen for att dubbelkolla att vi har nyckeln med nar vi gar ut fran rummet ar alltsa "Ar Kicki Danielsson med?" eller for all del bara "Kicki Danielsson?". Humm, undrar om det bara ar vi som ar knappa eller om det ar ett normalt manskligt beteende att utveckla och forandra fraser efter ett visst antal upprepanden? ;)

Nu far det bli fruktstund och mys i morgonrocken (fick en varsin egen pa hotellet) till laggdags. ;) Morgondagens bravader har vi ingen aning om an. Vi tar dagen som den kommer! ;)

2 kommentarer Kommentera

Postat av Maria  | 
2012-04-13  |  07:22:17

Hej på er,

Kul att få se lite bilder igen. Ni ser ut som vilka välmående, civiliserade storstadsbor som helst. Back-packerlivet känns avlägset nu antar jag. Nu är det nära . . . kan nästan ta på kramen :)

Ha en skön mys- och fruktstund.

Puss

Postat av Amanda  |  http://amandasnapshot.blogg.se/
2012-04-13  |  11:05:01

Hahahah Kicki Danielsson!! Saknar er galna humor här hemma.. snart ses vi :D Puss & kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: