Take a walk in the park

2012-04-21  |  05:01:45

Idag har vi tagit en liten promenix i Central Park. Tanken var att vi skulle gå dit igår egentligen men när vi upptäckte att 5th Avenue var en bra väg att ta dit så råkade det liksom bli så att vi vandrade liiite för länge i affärerna (5th Avenue är ju en känd shoppinggata) och kom inte fram till Central Park förrän sex på kvällen så då kändes det inte som någon ide utan vi bestämde oss för att vända hemåt istället och skjuta upp Central Park tills idag.

Så imorse drog vi iväg till Central Park där vi trallade runt och förunrades över alla underliga människor, smakade en hot pretzel (vi har sett dem överallt i hela USA så vi bestämde att det nog var dags att pröva hur en sådan egentligen smakade), såg på 4D-bio och diskuterat vilka filmer som spelats in lite här och var. Jag blev nostalgisk när vi såg Balto-statyn (Balto är min bästa barndomsfilm näst efter Lejonkungen, you know! ;)) och fick slåss med lite småungar för att få ett kort.

Efter Central Park drog vi tillbaks till hotellet en sväng och försökte bota min huvudvärk med lite vila, huvudvärkstabletter, is på pannan, mat och dricka och kort därefter var jag ready to roll again! ;) Då blev det storshopping minsann! Inte kläder, skor eller sådant "trams" ;), nej nej, har istället investerat i en värsting till tatuerarmaskin med lite tillbehör för strax över 7000 spänn - yeeehaa! Har sparat flera tusen på att köpa maskinen här i USA så det var ett riktigt värt köp! :D

Efter det storköpet drog vi iväg till Lombardi's pizzeria, New Yorks första pizzeria, för att käka äkta "New York style pizza" - lite av ett "must do" i NY. Vi hade nog förväntat oss lite för mycket för vi var inte mäkta imponerade direkt, men pizzan slank att ned rätt lätt ändå! ;)

Jag har försökt att ladda upp bilder men det skrotar sig hela tiden, i värsta fall får det helt enkelt vänta tills vi kommer hem, men hallåååååååå - vi är ju hemma redan på måndag!!!!! Gaaaaaalet!

Imorgon blir alltså vår SISTA heldag i New York och SISTA heldag på hela resan innan vi tar flyget hem mot SWEDEN! Börja tagga hemresa!

0 kommentarer Kommentera


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: