Byron Bay

2012-02-05  |  08:04:22

Har inte blivit uppdaterat har pa nagra dagar nu. Vi har spenderat tre dagar i Sydney sedan sist och nu ar det var andra dag i Byron Bay. Redan imorgon drar vi vidare till Noosa.

I Sydney blev det mest att ga i affarer och en liten sightseeingtur i staden, eftersom det regnade konstant alla tre dagarna.. Typiskt! :/ Men vi valde att inte stanna dar sa lange eftersom jag sedan sist gang kande att det fanns roligare stallen att spendera tid i an just Sydney, synd bara att det aldrig blev nagot bad pa Bondi Beach.

Vi tog nattbussen till Byron Bay, pa harliga 12 timmar och bor nu pa ett hostel precis bredvid stranden. Vadret ar hur skont som helst men var snorkeltur med havsskoldpaddor som vi sett fram emot idag blev installd, pa grund av att vagorna till havs var sa stora, sa lite besvikna ar vi val. Men det ar sadant man far rakna med och eftersom vart tidsschema ar sa tajt och vi aker fran Byron Bay redan imorgon kunde vi inte omboka till nagon senare tur.

Pa vagen till Byron Bay sag vi for ovrigt kangurur skutta vid vagkanten, ett tecken som fick oss att kanna att vi verkligen var i Australien, vilket det inte riktigt kandes som i regniga Sydney.

Nu maste vi dra, det blir forhoppningsvis mer uppdateringar i Noosa.
Bilder kommer vid nagot annat tillfalle, hall ut sa lange! ;)


Cheers mates!

/Jennifer & Robin

 

2 kommentarer Kommentera

Postat av Pia  | 
2012-02-05  |  10:28:39

Hej! Otur med vädret,men Ni kommer att få många härliga intryck med Er. Roligt höra ifrån Er. Ha det så bra. Kram:)

Postat av Jacob, David & Ludvig  | 
2012-02-05  |  12:44:29

Hoppas ni har det bra på andra sidan jorden. Hur smakade ananasen? Hur mår janifer? Har ni blivit solbrända. Vi har åkt show racer. Vi tycker att det är väldigt kallt här i Sverige. Vill ni att vi tre grabbar ska komma och hälsa på er?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: